Bruidsmode

Exclusieve trouwjurk laten maken 
In Atelier HannaH kun je op maat de trouwjurk van je dromen laten maken. Er zit veel werk en passie in het maakproces. Daarom beginnen we met een ‘’ontwerpgesprek’ om de mogelijkheden te bespreken. Na dit gesprek kan het echte maakwerk beginnen.
Maak een afspraak voor een vrijblijvend ontwerpgesprek. 

Lees hieronder meer over de werkwijze van Atelier HannaH.

Ontwerpgesprek
Je ziet jouw droomjurk vast al helemaal voor je. Tijdens een ontwerpgesprek bespreek en bekijk je jouw wensen en de mogelijkheden van Atelier HannaH. Heb je plaatjes of tekeningen van je ideeën? Neem die dan mee naar het atelier om te laten zien tijdens het gesprek. Als we een beeld hebben van jouw jurk, ga je een aantal basis jurken uit de pascollectie passen om te bekijken welk model jou het mooiste staat. Ook kies je een geschikte stof uit. Je moeder, schoonmoeder of vriendinnen zijn natuurlijk ook welkom om mee te komen kijken en wij zorgen voor een lekker kopje koffie of thee. Gezellig!
Vervolgens maakt Atelier Hannah een ontwerpschets van de jurk en krijg je meteen een goed beeld van wat er mogelijk is. Tot slot nemen we jouw maten op en berekenen we de prijs. Als je na het passen, uitkiezen van de stof en het zien van de schets enthousiast bent geworden, geef je je akkoord en kan Atelier Hannah verder werken aan jouw trouwjurk.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

 

Uitvoering

Na het ontwerpgesprek en jouw akkoord gaat Atelier HannaH aan de slag met het tekenen van de patronen en het maken van een pasmodel van de jurk. Dit is het moment dat de eerste afpas afspraak zal worden gemaakt. Naar aanleiding hiervan kunnen we eventuele veranderingen aan de jurk doorvoeren. We willen natuurlijk dat de pasvorm perfect is voor jou. Daarom maken we zoveel pasafspraken als dat er nodig zijn. In de praktijk komt dat meestal neer op zo’n 3 tot 5 keer.
Is de pasvorm goed? Dan wordt de daadwerkelijke trouwjurk gemaakt. Een laatste pasafspraak volgt om de details te bepalen. Hierna is het tijd voor de afwerking en kan de jurk worden afgehaald. Maar voordat je jouw droomjurk meeneemt pas je hem nog 1 keer in het atelier voor een laatste check.

Wil je er nóg zekerder van zijn dat de jurk perfect zit op jullie grote dag? Dan is het een optie om 4 weken voor de bruiloft nog 1 keer te komen passen bij Atelier HannaH. Mocht het nodig zijn dan kunnen we de jurk nog een klein beetje ‘innemen’ of ‘uitleggen’.

Something is wrong.
Instagram token error.
1