Over Hanneke

Een passie voor textiel

Hanneke begon al op jonge leeftijd met het ontwerpen en maken van kleding. Haar verkleedkleren kwamen niet uit de winkel. Welnee, die maakt ze gewoon zelf! Dankzij haar passie voor textiel volgde ze de opleiding Mode & Handel en Mode & Techniek in Leeuwarden en met succes. Daarna was er voor Hanneke dan ook maar één logische vervolgstap: de kunstacademie Minerva in Groningen. De tijdens haar opleiding opgedane ervaring moest meteen in de praktijk worden gebracht. September 2015 was Atelier Hannah een feit!

Jarenlange ervaring

Tijdens haar opleiding heeft Hanneke niet stilgezeten. Al jaren is zij bezig met het ontwerpen en maken van japonnen en kostuums. Dit begon met een simpele marktplaats advertentie en leidde uiteindelijk tot het ontwerp van onder andere hele theatergezelschappen. Alles zodat zij met een flinke dosis ervaring haar grootste droom kon najagen!

Blijven ontwikkelen

Omdat Hanneke gelooft in het blijven ontwikkelen van haar kunnen, volgt ze regelmatig een cursus om nieuwe couture  technieken te leren met nieuwe couture technieken. Ook wil ze met haar atelier anderen de kans geven zicht te ontwikkelen tot couturier. Hiervoor heeft ze speciale leer/werk trajecten ontwikkeld binnen haar bedrijf. Niet alleen stagiaires van de modeopleiding zijn welkom, ook eigen leerlingen en re-integratietrajecten begeleid deze creatieve duizendpoot.

Ook een bruidsjurk door Hanneke laten ontwerpen? Maak een vrijblijvende afspraak bij Atelier Hannah.