Werkwijze

Wil de zoektocht naar jouw perfecte trouwjurk maar niet lukken? Wil je iets unieks, iets waar jij op jouw bijzondere dag in kunt stralen? Bij Atelier Hannah kun je de trouwjurk van jouw dromen laten maken. Ons team staat klaar om al jouw wensen uit te laten komen. Met jouw vertrouwen en onze passie, ervaring en deskundigheid ontwerpen en maken wij een jurk speciaal afgestemd op jouw lichaam. Jouw verhaal is belangrijk voor ons, daarom plannen we altijd eerst een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak.

Maak een afspraak

Hoe gaan wij te werk?

Om het proces van jouw trouwjurk zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn er vijf stappen die wij doorlopen:

Stap 1: Hoe ziet jouw droomjurk eruit?

Stap 2: Meten is weten

Stap 3: Proefjurk passen

Stap 4: Finetunen van de echte trouwjurk

Stap 5: It’s a dress!

Stap 1 Hoe ziet jouw droomjurk eruit?

Ga je voor een strakke rok of misschien wel de traditionele prinsessen jurk? Jij hebt vast wel een idee hoe jouw perfecte trouwjurk eruit moet zien. Tijdens het ontwerpgesprek bespreken we al jouw wensen en laat ik je de mogelijkheden van Atelier Hannah zien. Neem je (schoon)moeder, vriendinnen of zus mee en maak je klaar voor een gezellige middag. Wij zorgen voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Aan het eind van de dag ga je naar huis met het ontwerp van jouw droomjurk!

Stap 2: Meten is weten

Na het definitief akkoord is het tijd om de maten op te meten. Bij Atelier Hannah maken we alle jurken perfect passend op jouw lichaam. Daarom zullen er meerdere doorpasmomenten zijn. Dan weten we zeker dat de uiteindelijke jurk zit als gegoten! Na het meten gaan wij aan de slag met het ontwerpen van de patronen en het verder uitwerken van het ontwerp.

Stap 3: Proefjurk passen

Voordat we aan de slag gaan met de definitieve jurk maken we eerst altijd een pasmodel. Dat is een katoenen proefjurk die we helemaal op jouw lichaam zullen afspelden. Daarna is het tijd om de schetsen tot leven te brengen en gaan we aan de slag met de echte trouwjurk! We zorgen dat alle details kloppen en maken de jurk klaar voor jouw trouwdag.

Stap 4: Finetunen van de echte trouwjurk

Het grote moment is daar! De eerste keer dat je jouw droomjurk in het echt zal zien en aan mag trekken. Tijdens deze doorpasafspraak kunnen we de jurk nog finetunen. Dat wil zeggen, moet de trouwjurk nog iets ingenomen worden? Of juist verruimd? Ontbreken er nog details? Misschien nog een sluier? Nu kan het nog!

Stap 5: It’s a dress!

En dat betekent tijd voor een feestje! Dit is de laatste pasafspraak en de jurk is klaar om mee naar huis te gaan. Wij vieren graag het resultaat met jou, je (schoon)moeder, vriendinnen of wie je dan ook graag bij dit bijzondere moment wilt hebben. Nu nog heel even geduld en dan kun jij stralen in jouw perfecte trouwjurk!

Wil jij ook een unieke trouwjurk van Atelier Hannah? Laat het ons weten en maak een afspraak.